Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Logger du inn med din Facebook-konto vil dine bidrag blir satt øverst i ventelisten for godkjennelse.

Norsk-vietnamesisk ordbok

GRATIS norsk-vietnamesisk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til vietnamesisk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

Skriv inn ordet du ønsker oversatt fra norsk til vietnamesisk i søkefeltet ovenfor. Du kan også oversette fra vietnamesisk til norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-vietnamesiske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 4968 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-vietnamesiske oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og vietnamesiske er riktige.

Om vietnamesisk

Vietnamesisk er det nasjonale, offisielle språket i Vietnam. Det er morsmålet for det vietnamesiske folk, og snakkes av om lag 75 millioner (2007), inkludert tre millioner vietnamesere bosatt andre steder enn i vietnam. Det snakkes også som et første- eller andrespråk av mange etniske minoriteter i Vietnam. Det er en del av det austroasiatiske språkfamilien som uten tvil har den største delen vietnamesisk snakkende.

Vietnamesisk på kartet

Kartet under viser omeråder med vietnamesisk-talende områder av Vietnam og Kina.