Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Logger du inn med din Facebook-konto vil dine bidrag blir satt øverst i ventelisten for godkjennelse.

Norsk-spansk ordbok

GRATIS norsk-spansk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til spansk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

Skriv inn ordet du ønsker oversatt fra Norsk til Spansk i søkefeltet ovenfor. Du kan også oversette fra Spansk til Norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-spanske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag på og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 48708 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-spansk oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og spansk er riktige.

Om spansk

Spansk, også kaldt kastiljansk, er et språk som oppsto i regionen Castilla i Spania. Omtrent 406 millioner mennesker snakker spansk som morsmål, noe som gjør det til det andre mest snakkede språket i verden, etter kinesiske Mandarin. Hele 60 millioner mennesker har spansk som andre språk og 20 milioner studenter studerer det som fremmedspråk. Spansk er et av de seks offisielle språkene i FN og brukes som et av de offisielle språkene ved EU.

Hvorfor lære spansk?

Med så mange spansktalende mennesker på jordkloden kan du reise til og utforske mange land i flere verdensdeler og gjøre deg forstått med dette språket. I tillegg er det et vennelig forlkeslag med mye kultur og god mat. Spansk kan også gi deg jobbmuligheter i store deler av verden. Er ikke dette god nok grunn til å studere spansk?

Spansk på kartet

På kartet under ser du en oversikt over de spansktalende landene i verden. Språket blir brukt i Andorra, Argentina, Belize, Bolivia, Chile, Colombia, Costa Rica, Cuba, Den dominikanske republikk, Ecuador, Ekvatorial-Guinea, El Salvador, Filippinene, Guatemala, Honduras, Mexico, Marokko, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Spania, Trinidad og Tobago, Uruguay, USA og Venezuela.