Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Logger du inn med din Facebook-konto vil dine bidrag blir satt øverst i ventelisten for godkjennelse.

Norsk-rumensk ordbok

GRATIS norsk-rumensk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til rumensk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

Skriv inn ordet du ønsker oversatt fra norsk til rumensk i søkefeltet ovenfor. Du kan også oversette fra rumensk til norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-rumenske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 9616 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-rumenske oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og rumensk er riktige.

Om rumensk

Rumensk er et romansk språk som snakkes av rundt 24 millioner mennesker som morsmål, hovedsaklig i Romania og Moldova, og med ytterligere 4 millioner mennesker som andrespråk. Det har offisiell status i Romania, Republikken Moldova, den autonome provinsen Vojvodina i Serbia og i de autonome fjellene Athos i Hellas.

Rumensk på kartet

Kartet under viser følgende: Blå illustrerer region der Rumensk er det dominerende språket. Grønt i områder med en betydelig minoritet av rumenske høyttalere.