Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Ikke glem å lik oss på Facebook eller Google pluss!

Norsk-portugisisk ordbok

GRATIS norsk-portugisisk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til portugisisk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

Skriv inn ordet du ønsker oversatt fra norsk til portugisisk i søkefeltet ovenfor. Du kan også oversette fra portugisisk til norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-portugisiske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 17208 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-portugisiske oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og fransk er riktige.

Om portugisisk

Portugisisk er et romansk språk og det eneste offisielle språket i Portugal, Brasil, Mosambik, Angola, Kapp Verde, Guinea, São Tomé og Príncipe. Det har også status som sekundær språk i Macau (Kina), Ekvatorial Guinea og Øst-Timor. Som et resultat av ekspansjon under kolonitiden, er portugisiske talere også funnet i Goa, Daman og Diu i India og Mi Malacca i Malaysia.

Hele 210 til 215 millioner mennesker har portugisisk som morsmål, mens det totale antall talende i verden er 240 millioner. Portugisisk er oppført som det syvende mest talte språket i verden. Det er det tredje mest talte europeiske språket og det mest talte språket i Sør-Amerika og Latin-Amerika etter Kastijansk.

Portugisisk på kartet

På kartet under ser du en oversikt over hvor i verden det snakkes portugisisk. Den mørkegrønne fragen indikerer land som har språket som morsmål.