Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Anonyme forslag har minst troverdighet. Logg på med Facebook!

Norsk-polsk ordbok

GRATIS norsk-polsk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til polsk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

Skriv inn ordet du ønsker oversatt fra norsk til polsk i søkefeltet ovenfor. Du kan også oversette fra polsk til norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-polske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 20902 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-polske oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og polske er riktige.

Om polsk

Polsk er et språk av den lekhittiske undergruppen av det vest slaviske språk og brukes i hele Polen, som offisielt språk, og av polske minoriteter i andre land. Det er estimert at det finnes rundt 40 millioner mennesker som bruker polsk som sitt morsmål (2007).

Polsk på kartet

Kartet under viser polen.