Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Følg oss gjerne på Twitter!

Norsk-katalansk ordbok

GRATIS norsk-katalansk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til katalansk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

Skriv inn ordet du ønsker oversatt fra norsk til katalansk i søkefeltet ovenfor. Du kan også oversette fra katalansk til norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-katalanske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 11109 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-katalansk oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og katalansk er riktige.

Om katalansk

Katalansk er et romansk språk oppkalt etter sin opprinnelse i Catalonia, i det som er det nordøstlige Spania og grenser mot deler av Frankrike. Det er det nasjonale og eneste offisielle språket i Andorra og et av to offisielle språk i Catalonia, Balearene og Valencia.

Ifølge Statistisk Institute of Catalonia, ble det katalanske språket i 2008 regnet for å være det andre mest brukte språket i Catalonia, etter Spansk. Det er over 7 millioner mennesker som snakker katalansk. De fleste som har katalansk som morsmål har god forståelse av spansk.

Katalansk på kartet

På kartet under ser du en oversikt over hvor det snakkes Katalansk i Spania.