Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Ditt bidrag vil få større troverdighet dersom du logger inn med din Facebook-konto.

Norsk-italiensk ordbok

GRATIS norsk-italiensk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til italiensk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

Skriv inn ordet du ønsker oversatt fra norsk til italiensk i søkefeltet ovenfor. Du kan også oversette fra italiensk til norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-italienske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 18586 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-italienske oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og italiensk er riktige.

Om italiensk

Italiensk er et romansk språk som snakkes hovedsaklig i Europa: Italia, Sveits, San Marino, Vatikanstaten, som andrespråk i Malta, Slovenia og Kroatia, av minoriteter i Eritrea, Frankrike, Libya, Monaco, Montenegro og Somalia, og av utflttede samfunn i Amerika og Australia. Mange italiensk talende er tospråklige av både standarisert italiensk og andre regionale språk.

Hvorfor lære italiensk?

I følge Den Europeiske Union er brukes italiensk som morsmål av 69 millioner mennesker i EU (13% av EUs befolkning), hovedsaklig i italia, og som andrespråk av 14 millioner. På andre kontinenter snakkes italiensk av mer enn 85 millioner mennesker. I tillegg til god mat, et vennelig folkeslag og mye kultur er dette en god grunn til å lære seg italiensk.

Italiensk på kartet

På kartet under ser du en oversikt over hvilke land som har italiensk som offisiellt språk (morsmål) og hvilke andre land der noen har italiensk som andrespråk.