Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Tospråklig? Skriv til oss for å få status som som Avansert Bruker.

Norsk-gresk ordbok

GRATIS norsk-gresk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til gresk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

Skriv inn ordet du ønsker oversatt fra norsk til gresk i søkefeltet ovenfor. Du kan også oversette fra gresk til norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-greske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 11789 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-gresk oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og gresk er riktige.

Om gresk

Gresk er en selvstendig gren av den indoeuropeiske språkfamilien. Native i de sørlige Balkan, vestlige Lilleasia, Hellas og de Egeiske øyer har lengst dokumenterte historie av alle indoeuropeiske språk, som trekker seg over 34 århundrer av skriftlige kilder.

Språket snakkes av minst 13 millioner mennesker i dag i Hellas, Kypros, og diasporasamfunn i mange deler av verden.

Gresk på kartet

På kartet under ser du en oversikt over hvor i verden de snakker gresk.