Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Som bidragsyter kan du få lenke til din blogg eller nettsted i listen over.

Norsk-fransk ordbok

GRATIS norsk-fransk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til fransk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

For å bruke ordboken skriver du inn ordet du ønsker oversatt fra norsk til fransk i søkefeltet øverst på siden. Du kan også oversette fra fransk til norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-franske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 18893 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-franske oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Dette nettstedet lar nemmelig alle som vil å delta i utviklingen av ordboken. Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og fransk er riktige.

Om Fransk

Fransk tales av i underkant 300 millioner mennesker som første eller andre språk på fem kontinenter. Det antas at fransk snakkes av nesten 500 millioner mennesker verden over, noe som gjør språket til et a de mest talte i verden.

Fransk er et offisielt språk i over 30 land og de er som følger; Algerie, Andorra, Belgia, Benin, Burkina Faso, Burundi, Canada, Djibouti, Ekvatorial-Guinea, Elfenbenskysten, Fransk Guyana, Fransk Polynesia, Gabon, Guadeloupe, Guinea, Haiti, Italia, Kamerun, Komorene, Republikken Kongo, Den demokratiske republikken Kongo, Libanon, Luxembourg, Madagaskar, Mali, Martinique, Mauritius, Mayotte, Monaco, Niger, Ny-Caledonia, Réunion, Rwanda, Saint-Pierre og Miquelon, Senegal, Den sentralafrikanske republikk, Seychellene, Sveits, Togo, Tsjad, Tunisia, Storbritannia, Vietnam, Vanuatu og Wallis og Futuna.

Fransk på kartet

På kartet under ser du en oversikt over hvor det snakkes fransk i verden. I de landene som er markert med mørkeblå snakker de fransk som morsmål. I de landene som er markert med blå bruker de fransk på administrativt nivå. I de landene som er markert med lyseblå bruker de fransk som sekundær språk eller uoffisielt språk. De stedene som er markert grønn har fransk minoritet.