Kudos[?]
Siden start
  1. Jon Atle Sandbakken
  2. Silja Irene Kaldhol
  3. Irja Løset Keskitalo
  4. Uta Eimind
  5. Jan Gomez
Har du forslag til forbedringer kan du kontakte oss via Kontakt Oss knappen.

Norsk-bulgarsk ordbok

GRATIS norsk-bulgarsk ordbok på nett! DinOrdbok.com gir deg norsk til bulgarsk oversettelse der du er og når du trenger det. Vårt motto er: Flest oppslag!

Skriv inn ordet du ønsker oversatt fra norsk til bulgarsk i søkefeltet ovenfor. Du kan også oversette fra bulgarsk til norsk ved å bytte ordbok. Dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen. Velg andre språk fra rullgardinen dersom du ønsker å oversette til et av de andre 24 språkene DinOrdbok tilbyr.

Den norsk-bulgarske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett som har desidert flest oppslag og som i tillegg er gratis. For øyeblikket inneholder ordboken hele 11972 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil?

Bli med

Bli med å lage det beste norsk-bulgarske oppslagsverket på nett ved å legge til nye oversettelser. Alle kan være med! Logg på med din Facebook-konto og du kan delta ved å komme med forslag til nye oversettelser og gi vurdering på om andre foreslåtte oversettelser mellom norsk og bulgarsk er riktige.

Om bulgarsk

Bulgarsk er et indoeuropeisk språk og et medlem av den sørlige delen av den slaviske språkfamilien. Det snakkes av nesten 7 millioner mennesker.

Bulgarsk på kartet

På kartet under ser du en oversikt over hvilke land som har bulgarsk som offisiellt språk (morsmål) og hvilke andre land der noen har bulgarsk som andrespråk.